Cautare

61716 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (4.76 secunde)
Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Flutur, a declarat ca productia de griu din acest an va fi mult mai buna din punct de vedere calitativ decit cea din 2005.
Dupa ce cu o zi inainte premierul Calin Popescu Tariceanu a fost alaturi de tinerii democrati pentru a a-i invata… de bine, sambata, 27 august a.c., acesta si-a facut datoria „de onoare” scolind „bobocii” din partidul al carui presedinte este.
In plus, o mare parte din banii ramasi necheltuiti in cadrul unui program "de succes " al actualei guvernari - subventionarea motorinei, adica 2.400 miliarde de lei, din 3.000 de miliarde, suma alocata initial - va fi redirecaionata spre alte tipuri de subventii.
Am incercat mereu sa-nteleg cate ceva din tot ce ma-nconjoara. ... acesti ani constituie una dintre cele mai nefaste, mai nenorocite, mai murdare pagini din istoria noastra. ... dar, pe lucrurile scoase din mocirla, oricat le-ai curata tot mai ramane putin noroi.
Initiatorii motiunii i-au cerut premierului Calin Popescu-Tariceanu sa-i demita neintarziat pe ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur, pe prefectii si directorii Directiilor Sanitar-Veterinare din judetele in care a aparut gripa aviara dupa mai 2006 si inlocuirea acestora cu specialisti ce nu sunt angajati pe criterii politice.
Temperaturile scazute din ultima perioada au creat probleme pentru culturile agricole din zona de sud a tarii, mai ales in judetele Galati, Braila si Calarasi.
Prezenti la Bruxelles sunt in acest moment Anca Boagiu, ministrul pentru Integrare Europeana, si Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, pentru a discuta ultimele detalii inaintea raportului de tara.
Schimbarea din functie a lui Mircea Solomon, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, este de fapt, dupa cum crede acesta, instrumentata politic.
Principalele puncte de pe ordinea de zi vor fi propunerile de excludere din partid ale deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise.
Liberalii galateni nu vor sa-i excluda din organizatia lor pe cei care au trecut de partea “platformistilor” lui Theodor Stolojan.
Astfel, se vor acorda 4.000 de miliarde de lei pentru sectorul zootehnic si 2.000 de miliarde pentru cel vegetal potrivit reprezentantilor din Ministerul Agriculturii.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca, Gheorghe Flutur, Mircea Iustian si Radu Feldman Alexandru au acuzat din nou practicile presedintelui liberal, aratand ca in orice tara democratica un premier pus in situatia in care a fost pus Tariceanu ar fi demisionat pe loc.
Primul Congres PLD a consfintit trioul Stolojan-Flutur-Stoica la conducerea partidului. Nici mai tinerii exclusi din PNL, Cristian Boureanu si Raluca Turcan, nu au fost uitati, ambii find promovati in functii de vicepresedinti.
Vicepresedintii PSD si PNL, Ioan Mircea Pascu si Gheorghe Flutur, s-au confruntat sambata, in acelasi oras - Bistrita, dar in locatii diferite, criticand reciproc actiunile politice ale partidelor pe care le reprezinta.
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni, dupa sedinta BPN, ca o comisie formata din primii cinci lideri ai partidului si lideri ai organizatiilor cu rezultate bune in alegeri va analiza candidaturile pentru secretarii de stat, pe baza unor criterii de competenta si onestitate.
“Valoarea acestei rente este de 50 euro pe hectar, pe an, daca proprietarul cedeaza terenul in arenda, si de 100 de euro, pe hectar, pe an, pentru cei care il vand“, a anuntat ieri Gheorghe Flutur, ministrul de resort.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este multumit de bugetul obtinut de institutia pe care o conduce, desi se astepta la o suma mai mare pentru 2006.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca a dispus stoparea taierilor in padurile ce urmeaza a fi retrocedate, titreaza "Monitorul de Suceava".
Fara indoiala, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, se indreapta cu pasi mari spre postura de "acar Paun", vinovat de toate nenorocirile provocate de gripa aviara, care, incet-incet, tinde sa cuprinda intreaga tara.
google-analytics.com